KENNELTRÄFF

Den 28 december var det träff för Ställas cockervalpar och Veras flattevalpar. Så roligt att så många kunde komma även om det var långt att köra för en del. Det uppskattas!

Först ut var cockergänget:
Victoria med Nelson, Eva och Per-Åke med Bruno, Maria och Kaj med Puck, Daniel med mamma Ställa och Urban med Elsa.

Tyvärr inga foton på cockrarna i arbete då jag var tvungen att gå in och värma på soppan som vi skulle ha till lunch och kameran följde med mig in.
Cockervalparna har mycket motor, som att köra en formel 1-bil som någon valpköpare sa! Små duracellkaniner, precis som mamma Ställa. De har stort jaktintresse, och viltintresset hade de alla.  Det var tydligt att hanarna ärvt pappa Clays päls medan lilla Elsa var sin mamma upp i dagen!

Efter lunch var det dags för flattarna. Många foton när vi går och bara står, men det är viktigt att lägga en bra grund med lugna och trygga hundar vid sin förares sida. Och jag tycker att vi kommit på god väg! Tidigare har valparna visat på stort viltintresse och god apporteringslust. Det ska bli spännande att utmana flattarna på allt större utmaningar varefter de blir äldre! Så spännande det ska bli att följa Vera - Isakkullen!

Mia med Axa, Lars med Abbe, Margareta med Tor, Lena med Gwyneth, Cecilia med Enzo, Helené med GW och Anders med Wille.

Vi har långa staket att vandra längst med.
Lena och Cecilia hälsar när Enzo och Gwyneth sitter fint vid sidan
Tor full fart över stengärdet
GW beredd att ta sig över stengärdet
KÄRLEK

Tack alla valpköpare för att ni kom och för att ni tar sån fin hand om era Jaktivernshundar!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Helene, Wallander & GW Persson » Första valpträffen:  ”Så roligt att få minnas tillbaka lite och se alla fina bilder som Tina tog denna..”

  • Helene & Wallander » Äntligen fler foton:  ”Åh så roligt med lite mer "action-bilder" på de små charmtrollen. Finns en risk ..”

  • lis och urba » Ställas valpar flyttat:  ”Tack för lyck önskningarna. Vi är så glada i vår lilla Elsa, hon är så himla go ..”

  • Helene & Wallander » Ett tag till:  ”Ja vilken tur att ni har dessa små troll kvar ett par veckor till! Hoppas det sn..”

  • Helene & Wallander » Ställas valpar flyttat:  ”Lyckliga dessa ägare till de små finfina cockrarna :-)”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-